Yes I'm kinda crazy, that's what happends baby

Hej!♥
Jag har varit lite tomt här i några dagar nu, inte så konstigt med tanke på allt som har varit på gång. Har i alla fall gjort min första tenta, svurit över krångliga uppgifter, våldgästat vänner och festat á lá studentliv. Nu sitter jag och försöker få något gjort i pluggandet igen efter några dagars paus, har ju lite att ta igen också eftersom att det blir minisemester på torsdag! Fyra dagars resande, shoppande och fnissande som bara vi kan, längtar!♥
 
Bjuder på en bild på min typiska pluggställning. Mjukiskläder, fötterna på bordet och ett skissblock, då mår man! Älskar att få fria händer med uppgifterna och bara sitta och skissa, komma på olika layouter och långsamt skapa en bild av hur den slutgiltiga webbplatsen kommer se ut. En av de få sakerna jag verkligen älskar med plugget just nu!
 

Fucking Albatraoz

Hej!
Helgen har varit totalt kaos, med sjukt mycket plugg och annat knas. Hann i alla fall med att åka iväg till Fanny en stund på fredagen så jag slapp sitta hemma ensam, och på söndagen blev det en tur till Emy så jag inte skulle bryta ihop helt av allt plugg hahah. Igår var det jobb som gällde med sjukt mycket folk i butiken. Att större delen av personalen och alla chefer satt på möte hjälpte ju inte heller direkt, höll nog på med tre kunder samtidigt till och från där ett tag. Men det är endå skönt att få åka iväg och jobba lite, vara lite social och röra på sig istället för att bara sitta hemma och plugga! Nu ska jag fortsätta läsa boken till tentan och försöka komma ikapp lite, puss!♥
 
 
 

 


Some how it's a little different when I'm with you

Hej! Gårdagen blev lite halv-stressad och spenderade mest tid till att panikplugga och försöka ta mig från ett ställe till ett annat. Men idag är det i princip bara plugg som står på schemat, förhoppningsvis får jag sällskap av någon ikväll eftersom Oliver har rymt till Hassela över natten, så jag slipper bli all alone i lägenheten hahah. Har ju i värsta fall min söta införskaffade julgran som sällskap!
 
Ska försöka plugga lite till nu, så får det nog bli en tur till Ica sedan för at skaffa lite gott till ikväll, det är ju endå helg!
Puss&hej!
 
    
 

I might have a couple issues, you say me too (yeah)

Hej
Dagen har varit fullproppad med kaos i vanlig ordning. Steg upp vid halv nio, åt i lugn och ro med Oliver innan han skulle till jobbet och satt mig sedan och pluggade en stund innan det var dags att göra sig klar för jobb. Högskoleliv på hög nivå! Kom hem vid halv nio och började direkt sätta upp julgranen jag köpt! Det blev en kort vit julgran med rosa kulor och lite glitter, lagom stor för att få plats på baslådan vid tvn! Nu är jag lagomt slutkörd och håller på att somna i soffan, så nu blir det att mysa lite och sedan däcka i sängen. Puss!
 
      
 
 

I got lipstick stamps for my passport, make it hard to leave

Hej! Lyckades för en gångs skulle komma upp i tid idag, och vad var belöningen? Jo, har naturligtvis lyckats slå handen i betongväggen/sängramen/hyllan eller liknande under natten och krossat fingrarna hahah. Verkar ju som tur var ha missat Oliver som sov brevid i alla fall!
 
Nu sitter jag och försöker ta mig igenom resterande 200sidor av boken jag måste läsa, super fun! Inte blir det lättare av att jag fortfarande inte kan böja ett av mina fingrar heller. Oh well, ska fortsätta läsa och snart blir det iväg för att träna en stund, pussochkram!
 
     

Get along with the voices inside of my head

 
Jag tror bilden talar för sig själv! Har länge varit less på att hälften av mina skor ligger gömda inne i förrådet, så idag bestämde vi oss att göra något åt det och drog till Jysk för att inhandla en ny skohylla. Efter att MonteringsgenietNina (ByggareBob släng dig i väggen) med liiite hjälp av Oliver pillrat ihop och fyllt hyllan inser vi att skorna inte heller ryms på denna hylla. Hahah men vad gör man?
 
Nu ska jag fortsätta mysa i soffan och kanske även försöka få lite plugg gjort, puss!
 
  
 

Let's make a night you won't remember

Hej! Nu börjar pluggveckan, och eftersom jag har min första uppgift i JavaScript idag så tänkte jag gå in och läsa igenom läshänvisningarna vi fått en snabbis. Dog lite när jag då insåg att det inte var våra vanliga 1-2 kapitel som skulle läsas, utan 250 sidor. Den ska dessutom vara inne på söndag, så blir till att låsa in sig från att ha ett socialt liv resten av veckan!

Annars då? Jovars, sitter och drömmer lite om snön och vintern som jag hoppas är på väg. Blir så fint och ljust ute, och man får en grym orsak till att dra på sig mysiga tjocktröjor och ligga i sängen en timme extra på morgonen! Nu ska jag fortsätta med läsningen och vid två blir det några timmars föreläsning. Sedan blir det förhoppningsvis en tripp till Birsta för att införskaffa lite nya möbler!
 
       
       
 

Been around the world, don't speak the language

Hej! 
Dagen har spenderats med familjen och med att städa. Inte jätteroligt men ibland måste man det också! Nu ska jag bara ta det lugnt och ladda för pluggvecka imorgon, fullt ös medvetslös!
 
     
     
 

I'll be the one you won't forget

Sitter och tittar på nya avsnitten av Real Housewives of Beverly Hills nu, älskar de amerikanska/engelska realityserierna! Sörjer dock över att mitt älskade Geordie Shore slutade sin säsong så tidigt, Charlotte gör verkligen min dag! Vet inte vad som är mest vrickat, serien eller min humor!
   
 
Nu ska jag fortsätta kolla på RHOBH och sedan blir det sängen (jag vet, jag har en så otroligt spännande lördagsnatt, hahah) sov sött!
 

Little Birdy better pack her shit and fly South

Handel och jultider går verkligen inte ihop. Dagen har spenderats på jobbet med att springa fram och tillbaka mellan kunder och kassa, och vet inte vilka som varit mer stressade - vi eller kunderna. Enda skillnaden är väl att vi får betalt för att vara trevliga, ibland önskar jag att det vore tvärt om!
 
Skulle försökt hitta på något nu på kvällen, men är ganska slut efter dagen så blir nog bara till att mysa och drömma om resan, 19 dagar kvar! Imorgon blir det hem till skogen för att träffa familjen och fira fars dag, blir säkert lagomt chill så man hinner vila upp sig lite i alla fall!
 
     
 
Nu ska jag lägga mig och tjocka lite godis, puss och kram!
 

Every picture I take, I pose a threat

Jag är så kär! Har ju shoppingförbud inför Ullaredsresan och dessutom känns de inte särskilt tåliga, men blev så sugen att köpa dessa från Havetohave!
 

Nä men nu är det dags för föreläsning, som tur är så är det i Webbutveckling denna gång så jag behöver i alla fall inte sitta tills jag växer fast i stolen. Efter det ska jag försöka fånga en buss till stan och se om jag hittar en farsdag present, puss!
 

Bowling!

Vad jag trodde skulle bli en lugn kväll i soffan blev allt annat är det. Det började med att jag ligger och sover i sängen (toktrött som jag var), och oliver kommer hem och väcker mig för att vi ska ner till hans föräldrar för att äta tårta. När vi är nere så ringer en kompis till oliver och undrar om vi ska med och bowla, så då var det bara till att fixa sig och dra!

På två timmar hann jag alltså vakna, åka iväg och äta tårta, ta en promenad med Olga, åka hem och fixa mig för att sedan åka och bowla. Underbart oväntad kväll helt enkelt.

 

 

  
 

I'm friends with the monster that's under my bed

 
Enkelt sätt hur mina dagar ser ut just nu, full kalender och hundra skisser över webbsidor!
Sitter just nu och bråkar med en uppgift i Typografi och form för Webb, vilket likt de andra kurser vi haft inte alls handlar det man tror hahah. Aja, ska väl försöka börja med någon typ av struktur så jag blir klart någon gång, om 1.5 timme har jag dessutom en 2timmes föreläsning att se fram emot, längtar.
 
Eminemns "The Monster" får hålla mig sällskap i regnet
 

RSS 2.0